Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Ağustos 2016 - 14:18 Yorum: 0

Bozüyük’teki FETÖ operasyonunda 12 gözaltı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında...

Bozüyük’teki FETÖ operasyonunda 12 gözaltı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 12 kişi gözaltına alındı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bilecik'in Bozüyük ilçesinde aralarında öğretmen ve esnafların olduğu öğrenilen ve gözaltına alınan 12 kişi Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları devam ediyor. Gözaltına alınan şahıslar Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçmelerinin ardından yeniden Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne getiriliyor.

Gözaltına alınan kişilerin isimlerinin F.T., S.Z., O.K., Z.B., M.A.E., A.C., A.A., İ.E., E.M., S.Ö., A.O. ve F.K. olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber