Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Bozyazı Kaymakamı Yıldız, okul ve pansiyon inşaatlarını inceledi

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, yapımı devam etmekte olan 21 derslikli ortaokul ve imam hatip öğrencilerine yönelik hizmet verecek olan pansiyon...

Bozyazı Kaymakamı Yıldız, okul ve pansiyon inşaatlarını inceledi

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, yapımı devam etmekte olan 21 derslikli ortaokul ve imam hatip öğrencilerine yönelik hizmet verecek olan pansiyon inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Yıldız'a inşaatlardaki incelemeleri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Gazi Kırlangıç, Şube Müdürü Gazi Göl, okul müdürleri ve üstlenici firma yetkilileri eşlik etti. Yıldız ve beraberindekiler, ilk önce Beyreli Mahallesi'nde bitim aşamasında olan 21 derslikli Bozyazı Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Kaymakam Yıldız, burada yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Bozyazı Anadolu Lisesi'nin yapılan protokol anlaşması çerçevesinde, eğitim-öğretim faaliyetini sürdürdüğü Diyanet Vakfı'na ait binadan taşınarak, bu binada eğitim ve öğretime devam edeceğini söyledi. Üstlenici firma yetkilisinden bitim aşamasında olan okulun bir an önce tamamlanarak teslim edilmesini isteyen Yıldız, "Geleceğimiz olan gençlerimizin rahat ve güzel bir ortamda eğitim-öğretim alarak bilgilenmesi için okulun teslim edilmesinden sonra bizlerin de yapacağı işler var. Bu nedenle okul bir an önce eksiklikleri giderilerek teslim edilmeli. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Denizciler Mahallesi'nde bulunan Diyanet Vakfı'na ait ek binada eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nun, önümüzdeki dönemde Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile aynı binada eğitim-öğretime devam edeceği bilgisini veren Yıldız, boşalacak binanın ise pansiyona dönüştürülerek imam hatip ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet vermesi için başlatılan onarım çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Yıldız, "Onarım çalışmalarımız bittiğinde, çevre il, ilçe ile ilçemiz kırsalından imam hatipte okumak için gelen öğrencilerimiz ve aileleri için büyük bir sorun olan barınma sorununu gidermiş olacağız. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında pansiyonumuz öğrencilerimizin hizmetinde olacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber