Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Kasım 2016 - 13:18 Yorum: 0

Bozyazı’da 5 memur meslekten ihraç edildi

FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Mersin'in Bozyazı İlçe Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 5 memur meslekten...

Bozyazı’da 5 memur meslekten ihraç edildi

FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Mersin'in Bozyazı İlçe Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 5 memur meslekten ihraç edildi.

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından düzenlenen darbe girişiminin ardından soruşturmalar sürüyor. Darbe girişiminin ardından ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında 677 ve 678 sayılı iki yeni kanun hükmünde kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan bu kararnameler ile Bozyazı Belediyesi'nde zabıta görevlisi Z.E. ve M.K. ile Bozyazı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Ö.F.G., B.D. ve Ş.Y. meslekten ihraç edildiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber