Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Mayıs 2017 - 16:13 Yorum: 0

Bozyazı’da FETÖ’den gözaltına alınan 7 kişi serbest

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına...

Bozyazı’da FETÖ’den gözaltına alınan 7 kişi serbest

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Anamur Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, aralarında daha önce açığa alınarak meslekten ihraç edilen öğretmen, sağlık çalışanı, esnaf ve bir okul müdür yardımcısının da bulunduğu 7 kişi, Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından Anamur Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden S.B. isimli bir okul müdür yardımcısı savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, mahkemeye çıkarılan M.B., F.Y., A.T., E.T., M.B. ve O.B. ise adli kontrol şartı ile mahkemece serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber