Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Ekim 2014 - 19:04 Yorum: 0

Bruno Alves'e 2 maç ceza

PFDK, Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves'e 2 maç men cezası verdi.

Bruno Alves'e 2 maç ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe içinde oynanan derbi maçta kırmızı kart gören sarı-lacivertli futbolcu Bruno Alves'e 2 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçeli futbolcu Alves'e, Galatasaray ile oynanan karşılaşmada rakip takım sporcusuna yönelik önemli faulü itibarı ile kurul yönünden takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası verildiği bildirildi.

Aynı karşılaşmada taraftarların neden olduğu çirkin ve fena tezahüratın yanı paradigma alan vakaları itibarı ile Galatasaray Kulübü'nün de 60 bin lira nakit cezası aldığı kaydedildi.

Vederson da 2 maç men cezası aldı

Ligde Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu içinde oynanan maçta rakip takım sporcusuna yönelik önemli faulü itibarı ile Mersin İdmanyurdu oyuncusu Gökçek Vederson da 2 resmi müsabakadan men cezası aldı.

Kurul, muhtelif nedenlerden ötürü Çaykur Rizespor'a 100 bin, Eskişehirspor'a 60 bin, Gaziantepspor'a 50 bin, Bursaspor'a 13 bin ve Kasımpaşa'ya da 10 bin 500 lira nakit cezası vermeyi kararlaştırdı.

Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a, TFF'den izin alınmadan iki hususi müsabakaya katılmasından ötürü buyruklara aykırılık itibarı ile yekün 20 bin lira, Gençlerbirliği ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ekiplerine de aynı sebepten ötürü 10'ar bin lira nakit cezası verildi. 

Muhabir: Ercan Doğan

ETİKETLER: Bruno , Alvese , 2 , maç , ceza
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber