Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Eylül 2017 - 23:38 Yorum: 0

BTK demiryolu hattında ilk tren Kars’a geliyor

Geçtiğimiz günlerde Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu hattında ilk test sürüşlerine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın...

BTK demiryolu hattında ilk tren Kars’a geliyor

Geçtiğimiz günlerde Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu hattında ilk test sürüşlerine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın Gürcistan'dan Kars'a da ilk trenle gelecek.

Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan'ı demiryoluyla birbirine bağlayan Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı tamamlandı. Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlanan BTK hattının da ilk yolcusu olacak.

Öte yandan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, tren ile Gürcistan'dan Kars'a gelecek olan Bakan Ahmet Arslan, Azerbaycan ve Gürcistan Ulaştırma Bakanları ile Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'i karşılamak üzere tüm Kars halkını saat 16.30'da Kars Tren Garına davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber