Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 21 Kasım 2014 - 12:13 Yorum: 0

BTO asırlık logosunu değiştirdi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Ticaret Odası (BTO) yaklaşık bir asırdır kullandığı logoyu, yeni tasarlananıyla değiştirdi.BTOdası Meclis Toplantısı'nda üyelere yeni logonun tanıtımı yapıldı. Yaklaşık...

BTO asırlık logosunu değiştirdi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Ticaret Odası (BTO) yaklaşık bir asırdır kullandığı logoyu, yeni tasarlananıyla değiştirdi.

BTOdası Meclis Toplantısı'nda üyelere yeni logonun tanıtımı yapıldı. Yaklaşık bir asırdır kullanılan logosunu sadeleştiren BTO yönetimi, mevcut logoyu oldukça karmaşık bulduğu için değiştirme kararı aldı.

BTO Başkanı Fahri Ermişler, odanın, gücünü Balıkesir'den alan ve Balıkesir'e güç katan bir kurum olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Balıkesir Ticaret Odası şehrimize ve paydaşlarımıza güç katacak yenilikleri, tecrübemizi, gücümüzü, değerlerimizi, liderliğimizi, hedeflerimizi, çağdaş yapımızı daha iyi yansıtacak daha iyi yansıtacak bir kimlikte yeniden şekillendiriyoruz. Kurumsal, görsel gücü yüksek, akılda kalıcı, benzersiz, güçlü, ilham veren bir logo ve yepyeni bir kimlik. Renklerin arka planda farklı anlamlar taşıdığı bir görsel. Yönetici ve üyelerinin azmini ve geleceğe yönelik çalışmalardaki kararlılığını yansıtan bir renk kırmızı. Balıkesir Ticaret Odasının gerçekleştirdiği bütün faaliyetlerde, güvenilir kurum kimliğini, şehrine ve tüm paydaşlarına karşı sadakat sahibi duruşunu ve ileri görüşlülüğünü anlatan bir diğer renk mavi."

Ermişler, Balıkesir'in renkleri olan kırmızı ve beyaza, odanın mavisini de kattıklarını belirterek, daha da renklendirdiklerini ve güçlendirdiklerini söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber