Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

BTO, "Bandırma" konulu toplantı düzenledi

Toplantıda Bandırma'ya yapılacak yatırımlar ve geleceği ele alındı

BTO, 'Bandırma' konulu toplantı düzenledi

BALIKESİR (AA) - Bandırma Ticaret Odası (BTO), kentin geleceği ile ilgili olarak üst düzey protokol, daire müdürleri, oda başkanları ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle toplantı düzenledi.

Özel bir restoranda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan BTO Başkanı Mehmet Kılkışlı, klasik, bürokratik yönetim anlayışının terk edilmesi gerektiğini belirterek, kalkınmada yerelden uzaklaşıp bölgesel kalkınmaya doğru hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Bu bağlamda herkesin üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Kılkışlı, odalar ve borsaların, kilit görevi üstleneceğini belirtti.

Bandırma'ya, son dönemlerde getirilmesine çalışılan hizmet ve yatırımlar hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Dursun Mirza ise "Bandırma'nın geleceğin parlayan yıldızı olacağına inanıyorum. Ayrıca Bandırma'nın il olma sevdasından da  vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. 17 Eylül Üniversitesi kurulması kararı alınmasını sağlayan milletvekili Cemal Öztaylan olmak üzere diğer Balıkesir Milletvekillerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber