Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Mayıs 2018 - 04:53 Yorum: 0

BTP’nin seçime katılmamasına ilişkin karar Resmi Gazete’de

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) BTP'nin 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılmamasına ilişkin...

BTP’nin seçime katılmamasına ilişkin karar Resmi Gazete’de

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) BTP'nin 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılmamasına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mükerrer sayıda yayımlanan YSK kararında, BTP'nin yetkili kurullarınca, 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçime katılmama kararı aldığı hatırlatılarak, BTP'nin söz konusu seçime ilişkin aday listelerini YSK'ya teslim etmediği bildirildi. Kurul tarafından yapılan değerlendirmede, 24 Haziran'da yapılacak seçime BTP'nin katılmamasına, bu dönemdeki seçim iş ve işlemlerinde bu siyasi partiye yer verilmemesine karar verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber