Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 15:13 Yorum: 0

BTSO'dan hurdacıların bir araya toplanması için destek çağrısı

Oda Yönetim Kurulu Üyesi Gürses: "Şehir çevresine dağılan hurdacıları toplamak için yerel yönetimlerden destek bekliyoruz"

BTSO'dan hurdacıların bir araya toplanması için destek çağrısı

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürses, kente dağılan hurdacıları toplamak için yerel yönetimlerden destek beklediklerini bildirdi.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürses, BTSO 15'inci Meslek Komitesi Başkanı Halil Özkan ve üyeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bursa'daki hurda işletmecilerinin bir arada olması gerektiğini belirten Gürses, şunları kaydetti:

"Artık şehir merkezinde kalan hurdacılar, vatandaşlar tarafından rahatsızlık unsuru olarak görülmekte. Sektörümüzde faaliyet gösteren işletmeler, yer konusunda ciddi sıkıntısı çekiyor. Biz, bu işletmelerin bir arada olmasını istiyoruz. Bu yüzden sağlıklı ve huzurlu bir şehir hayatı inşa edebilmek için hurdacıları bir an önce şehir merkezinden uzaklaştırmalıyız. Yeni yerler ihdas edilmesini temenni ediyoruz. Şehir çevresine dağılan hurdacıları toplamak için yerel yönetimlerden destek bekliyoruz."

Altepe ise geri dönüşüm işletmelerinin şehir içinde bulunmaması gerektiğini bildirerek, Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda ayrı bir önem vereceklerini aktardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber