Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Mayıs 2015 - 11:09 Yorum: 0

Bu 7 Porsche, İstanbul Autoshow’a Hazır

Porsche İstanbul Autoshow çıkarmasını bu modellerle yapacak

Bu 7 Porsche, İstanbul Autoshow’a Hazır

Otomobil dünyasının ve otomobil hayranlarının merakla beklediği İstanbul Autoshow 2015, 21 Mayısta kapılarını açıyor. Fuarın en iddialı spor otomobil markalarından biri olan Porsche de 7 aracıyla Porsche hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Porsche’nin Dizelleri

Porsche’nin en çok tartışılan ama büyük başarılar yakalayan dizel araçları İstanbul Autoshow’da yerlerini alacak. Macan S Dizel, Cayenne Dizel ve Panamera Dizel fuarda Porsche standında yer alacak olan dizel Porsche’ler.

Ortadan Motorlu Efsane

Porsche’nin ortadan motorlu, iki kişilik cabriosu Boxster fuarda en çok ilgi çeken araçlar arasında olacak gibi duruyor.

Azalan ağırlığı, artan performansı ve %15 artan yakıt verimliği ile gündemde üst sıralarda olan Boxter, İstanbul Autoshow’da yerini alıyor.

En Hızlı 911′ler

Porsche’nin en hızlı araçlarından olan 911 Carrera 4 GTS, 911 Turbo S İstanbul Autoshow’da boy gösterecek. Yüksek performansları, aerodinamik yapıları ve son sistem teknolojileriyle Porsche’nin göz bebeği olan araçlar fuarda hayranlarını bekliyor.

16 Yıl Sonra Le Mans 24

Porsche’yi 16 yıl aradan sonra Le Mans 24 yarışlarında temsil eden 919 Hibrid’de İstanbul Autoshow’da sergilenecek. Porsche’nin bugüne kadar ürettiği en kompleks yarış otomobili olan 919 Hibrid, içten yanmalı ve elektrikli motoruyla gelecekte üretilecek modellere de örnek olacak bir teknolojiye sahip.

Bu muhteşem yarış otomobilini ve diğer Porsche’leri daha yakından görmek için İstanbul Autoshow’u ziyaret etmeniz yeterli.

 

 

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber