Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 05:48 Yorum: 0

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Aydın'ın Didim ilçesinde bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 4 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Kuşadalı iş adamı Murat Kurşun'un...

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Aydın'ın Didim ilçesinde bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 4 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Kuşadalı iş adamı Murat Kurşun'un 1,5 yaşındaki Su Peri hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 8 Mayıs Anneler Günü'nde Kuşadası'nda Ağaçevi Mobilya'nın sahibi işadamı Okan Kurşun'un 1,5 yaşındaki kızı Su Peri Kurşun, Didim'de bir kamyonetin çarpması sonucu ağır şekilde yaralanmıştı. 4 gündür İzmir'deki hastanede yoğun bakımda olan ve yaşam mücadelesi veren 1,5 yaşındaki Su Peri Kurşun, yaşam mücadelesinde yenik düşerek hayatını kaybetti. 1,5 yaşında hayata gözlerini yuman Su Peri Kurşun'un ölümü Kuşadası'nda büyük üzüntüye neden oldu.

AİLESİ ORGANLARINI BAĞIŞLADI

Kahreden kazanın ardından büyük acı yaşayan baba Okan Kurşun ve anne Yelda Kurşun, minik çocuklarının organlarının başka hayatlara can vermesi için organ bağışında bulundu.

İşadamı Okan Kurşun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Benim canım kızım hayat mücadelesini kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. Benim Su Perim artık başka hayatlara can verecek inşallah. Son görevini yerine getirmek isteyen tüm dostlarımıza ve sevenlerimize tarihi bildirmeye gayret göstereceğiz. Kızım için dualarınızı eksik etmeyin. Allah hiç kimseye evlat acısı vermesin. Allah kimseye acılarını göstermesin" dedi.

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber