Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Mayıs 2020 - 21:37 Yorum: 0

Bu Bayram Yetimlerimizi Giydirelim, Onlarla beraber  Sevinelim

İl Teşkilatım, Hanım Kolları Başkanlığımız, İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, Battalgazi ilçe başkanlığımız, Yeşilyurt İlçe Başkanlığımız ve diğer ilçe başkanlıklarımız ile birlikte başlatmış olduğumuz.

Bu Bayram Yetimlerimizi Giydirelim, Onlarla beraber  Sevinelim

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı 
Bilal Yıldırım; 
İl Teşkilatım, Hanım Kolları Başkanlığımız, İl Gençlik Kolları Başkanlığımız, Battalgazi ilçe başkanlığımız, Yeşilyurt İlçe Başkanlığımız ve diğer ilçe başkanlıklarımız ile birlikte başlatmış olduğumuz. 
"Bu Bayram Yetimlerimizi Giydirelim, Onlarla beraber  Sevinelim " kampanyası kapsamında Malatyamızda toplamda 250 yetimizi sevindirmek için bu kampanyayı başlattık. 

Başkan Yıldırım;
Bizler kendi aramızda konuşurken, 
Bu kampanyayı başlatırken şunu söyledik;
Bu bayram kendimize,  çocuklarımıza, yakınlarımıza Bayram hediyelerini almayacağız. Bu bayram kendi çocuklarımız yerine ümmetin çocuklarını giydireceğiz çünkü yetimler ümmetin bize emanetidir. 
Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellemin bizlere emanetidir. 
Çünkü Sevgili  Peygamberimiz hadisi şerifinde şöyle buyuruyor;  " Yetimin hakkını koruyan, yetimi sevindiren benimle cennettedir."
hadisinin sırrınca bu kampanyayı yapıyoruz.  
Başkan Yıldırım;
Gönül isterdi ki bu kardeşlerimizi alıp birlikte Malatya'nın mağazalarına girip kendi istek ve taleplerine göre elbiseler, ayakkabılar almak. Ancak malum pandemi sürecinden dolayı çok kıymetli muhtarlarımız ve mahalle temsilcilerimizden almış olduğumuz bilgilere göre tüm çocuklarımızın elbise bedeni, ayakkabı numarasını temin ettik ve onlara bu giysileri temin ettik. Gönül isterdi ki sadece 250 değil bütün Malatya'nın hatta bütün Türkiye'nin bütün İslam aleminin ve bütün dünya yetimlerini sevindirelim. Ancak şu anlık elimizden gelen budur. 

Başkan Yıldırım Akabinde;
Biz inanıyoruz ki bizler Allah'a İnanır ve güvenirsek Allah bize yardım eder.  Allah bize yardım ettiğinde ancak biz galip geliriz, kimse bize galip gelemez. 

Cennet mekan Erbakan hocamız gözyaşları içinde anlattığı o yetim çocuğun güçlüklerle, zorluklarla okula gidip sadece bir zeytinle kahvaltı yapıp, öğlen yemeğinde bir şey yemeyen, okul servisi tutacak paraları olmadığı için kilometrelerce yolu yürüyerek gidip gelen o kardeşlerimize sahip çıkmak istiyoruz. 

Bu kapsamda başlatmış olduğumuz bu hayırlı kampanyaya bizlere destek veren başta Sosyal Işlerden sorumlu il başkan yardımcım Ömer Çakmak beye, il yönetim kuruluma, Gençlik kollarına, Hanım kollarına, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanlarına ve diğer ilçe Teşkilat Başkanlarıma,   dişinden, tırnağından artırıp bize destek veren, ATM'ye gidip öğrenci bursunu veren üniversiteli kardeşlerimize, esnafımıza, işçimize, tüm çalışanlara, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ve bugün hadisi şerifin sırrına mazhar olmak için ve yetimlerin sahipsiz olmadığını ümmetin sahipsiz olmadığını buradan haykırarak söylüyoruz. 

Bu yapılan hayırlı hizmetlerin daha çok yapılmasına vesile olmak adına tekrar herkese teşekkür ediyorum.

Başkan Yıldırım Son olarak;
Bu Vesileile Tüm Malatya lı Kardeşlerimin  Mübarek Ramazan Bayramlarında Canı Gönülden Tebrik edip kutluyorum. 
Hepinizi Allaha emanet ediyorum...

whatsapp-image-2020-05-21-at-18.35.31-(1).jpegwhatsapp-image-2020-05-21-at-18.35.31.jpeg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber