Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2014 - 10:53 Yorum: 0

Bu bebekler "hoş geldi", ilk hediyeleri belediyeden geldi

Kahramanmaraş'ta, bir belediyenin başlattığı "Hoş geldin bebek" projesiyle, her dünyaya gelen bebeğin ilk hediyesi belediye ekiplerince veriliyor

Bu bebekler 'hoş geldi', ilk hediyeleri belediyeden geldi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Onikişubat Belediyesi tarafından başlatılan "Hoş geldin bebek" projesi kapsamında, ilçede dünyaya gelen 500 bebeğin ailesine puset çantası hediye edildi.

Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk çalışmasıyla, doğum yapan annelere "hayırlı olsun" denildi, bebeklerine ise puset çantası hediye edildi. Kimi zaman hastanelerin kadın doğum servislerini, kimi zaman da evleri ziyaret eden belediye ekipleri, ilçede dünyaya gelen bebeklere ilk hediyelerini vererek onları yalnız bırakmadı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne her başvuru yapan ailenin ilk hediyesini veren ekipler, uygulamanın sürekli devam edeceğini belirtti.

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yaptığı açıklamada, sosyal belediyeciliğin örneklerini en iyi şekilde sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Onikişubat Belediyesi olarak "model ilçe" olma düşüncesiyle yola çıktıklarını vurgulayan Mahçiçek, şunları söyledi:

"Her alandaki projelerimiz devam ediyor. Bu projelerimizden hiç kuşkusuz en önemlilerinden bir tanesi de 'Hoş geldin Bebek' çalışması. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışma kapsamında şu ana kadar 500 çocuğumuzun ailesine puset hediye ettik. Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çiftlerimize küçük de olsa katkı da bulunmak bizler için de gerçekten mutluluk verici. İnşallah projemiz bundan sonra da devam edecek."

Mahçiçek, belediye olarak ilçede dünyaya gelen çocukların çok daha güzel bir çevrede, çok daha yaşanılabilir bir Onikişubat'ta hayatlarını sürdürmeleri için elinden gelen gayreti göstereceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber