Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Ekim 2014 - 10:43 Yorum: 0

"Bu Benim Eserim Proje Yarışması"

ÇANAKKALE (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik olarak matematik ve fen bilimleri alanında düzenlenen "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"nın bilgilendirme...

'Bu Benim Eserim Proje Yarışması'

ÇANAKKALE (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik olarak matematik ve fen bilimleri alanında düzenlenen "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"nın bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Şube Müdürü Ali Temel ile ilgili müdürler katıldı.

Toplantıda katılımcılara yarışmanın amaçları, takvimi, proje hazırlama, başvuru ve değerlendirme süreçleri, değerlendirme ölçütleri, Çanakkale’nin yıllara göre Türkiye genelindeki başvuru ve kabul oranları ile ilgili bilgiler verildi.

Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, burada yaptığı konuşmada, günümüz çocuklarının bilgiye her yerden ulaşabildiğini söyledi.

Çocukların iyi öğretmene değil iyi rehbere ihtiyaçları olduğunu belirten Memiş, şöyle konuştu: 

"Öğretmen öğreten değil, doğru bilgileri edinme yollarını gösteren, öğrencilerinin özgün çalışmalar yapmalarına fırsat sağlayan olmalı. Öğretmen kendini geliştirmesiyle, giyimiyle, konuşmasıyla rol model olmalı. Sizlerden Milli Eğitim Müdürü olarak değil, çalışma arkadaşınız olarak tek beklentim bu. Küçükkuyu'da bir öğrencimiz öğretmeninin doğru dokunuşuyla kendini çok güzel ifade edebiliyor. Bu öğrencimiz geçen sene, yarışmada öğretmeninin özverisi, öğrencisindeki mevcut yetenekleri keşfetme isteği ve rehberliğiyle Türkiye birincisi oldu."

Toplantı, soru cevap bölümüyle tamamlandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber