Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 15:18 Yorum: 0

Bu da Hisarcık Ninjası

Kayseri'de, elindeki bıçaklarla dövüş sanatlarındaki gibi hareketler yapmaya çalışan genç bir iş yerinin güvenlik kameralarına takıldı.

Bu da Hisarcık Ninjası

Kayseri'de, elindeki bıçaklarla dövüş sanatlarındaki gibi hareketler yapmaya çalışan genç bir iş yerinin güvenlik kameralarına takıldı. Gencin görüntüsü kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Sosyal medyada balona rövaşata atan genç ve fareyi tekmeleyerek kovalayan adamdan sonra Kayseri'de "Hisarcık Ninjası" ortaya çıktı. Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Hisarcık Mahallesi'nde bir iş yerinin güvenlik kamerasına takılan genç, elindeki bıçaklarla dövüş sanatlarındaki gibi hareketler yapmaya başlıyor. İş yerinin önünde dönerek bıçakları bir sağa bir sola sallayan genç, bir müşterinin aracıyla gelmesi sonrasında gösterisini sonlandırıyor.

Sosyal medyada "Bu da Hisarcık Ninjası" adıyla paylaşılan görüntüler büyük beğeni topladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber