Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Eylül 2016 - 16:03 Yorum: 0

Bu da tekerlekli sandalyeli oto faresi

Bursa'da bir kamyoneti çalan 4 kişi, çaldıkları kamyonetin yakıtı bitince kamyoneti bırakarak kaçtı.

Bu da tekerlekli sandalyeli oto faresi

Bursa'da bir kamyoneti çalan 4 kişi, çaldıkları kamyonetin yakıtı bitince kamyoneti bırakarak kaçtı. MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde 4 kişiden birinin tekerlekli sandalyeli olması dikkatlerden kaçmadı.

Bursa'nın İznik ilçesinde oto hırsızları, bayram öncesi Yeşilcami Mahallesi'nde park halindeki 16 NZZ 10 plakalı kamyoneti çaldıktan sonra mazotu bitince terk edip başka bir araçla kayıplara karıştı. Oto farelerinin aralarındaki bir kişinin tekerlekli sandalyeli olduğu dikkatlerden kaçmazken, İznik Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan çalışmayla 4 kişi yakalandı. Polis, M.Ö.'yü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, İ.A. ve E.B.'yi ise İznik ilçesinde yakaladı. Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan M.Ö. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.B ise yaşının küçük oluşu nedeniyle serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber