Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 14:14 Yorum: 0

Bu da üretim tatbikatı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafıdan, Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü'nde üretim tatbikatı yapıldı.

Bu da üretim tatbikatı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafıdan, Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü'nde üretim tatbikatı yapıldı.

Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapılan tatbikata Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcısı Muhammet Çolak, İşletme Pazarlama Şube Müdür Vekili Fethi Şentürk, İşletme Müdürü Sinan Özdağ, İşletme Müdür Yardımcısı Atakan Kaynar, İşletme Şefleri, Danışman Mühendisler, Orman Muhafaza Memurları ve üretim işçileri katıldı.

Tatbikatta iş ve işçi güvenliği, dikili damga, orman emvallerinin standardizasyonu konuları işlendi.

İki bölümde gerçekleştirilen tatbikatın birinci bölümünde Alabarda Orman İşletme Şefliği'nde doğru ağaç kesme teknikleri, ağaçların nasıl boylanacağı ve değerlendirileceği konuları ile 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa göre uyulması gereken hususlar anlatılarak tatbiki uygulamalı olarak gösterildi. Uygulamada karşılaşılan sorunların katılımcılar tarafından dile getirilip karşılıklı olarak değerlendirilmesinin ardından eğitimin birinci kısmının sonuna gelindi.

Tatbikatın öğleden sonraki ikinci bölümünde ise Balıköy Orman Emvali Satış Deposuna geçilerek İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına boylama ve mesaha, harf çekici kullanımı, standardizasyon, ölçüm ve tasnif işlerinde dikkat edilmesi gereken diğer hususlar anlatıldı. Özellikle tomruk-kâğıtlık odun ayrımının görevli memurlar tarafından üretimin başlangıcından sonraki her safhada çok iyi yapılması gerektiği hususu vurgulandı.

Bölge Müdürü Adnan Kayım, "Tatbikat sonrasında yarınlarımıza emanet edeceğimiz ormanlarımızı en iyi şekilde işletmemiz gerekiyor.Tatbikata katılan tüm personele teşekkür ediyorum" diye konuştu. (EFE)

Bu da üretim tatbikatı

Bu da üretim tatbikatı

Bu da üretim tatbikatı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber