Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Şubat 2020 - 14:33 Yorum: 0

Bu ilçeden çıkış bu kadar zor

Denizli'nin Buldan ilçesinde meydana konulan "şehir çıkışı" tabelası görenleri gülümsetmesinin yanında "bu ilçede çıkış çok mu zor bulunuyor" sorusunu...

Bu ilçeden çıkış bu kadar zor

Denizli'nin Buldan ilçesinde meydana konulan "şehir çıkışı" tabelası görenleri gülümsetmesinin yanında "bu ilçede çıkış çok mu zor bulunuyor" sorusunu gündeme getirdi.

Buldan Tekstil Caddesi 14 Mayıs Kavşağında bulunan ve görenleri önce gülümsetip sonra düşündüren tabelaları görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kavşakta direği biri ışıklı olmak üzere 3 adet "şehir çıkışı" tabelasını görenler kendilerini gülümsemekten alıkoyamıyor. Direğe aynı ibarelerin yazıldığı 3 tabelanın nende konulduğu belirsizliğini korurken, ilçeye ilk defa gelip tabelaları görenler duruma bir anlam veremiyor.

Bu ilçeden çıkış bu kadar zor

Bu ilçeden çıkış bu kadar zor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber