Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ekim 2016 - 14:33 Yorum: 0

Bu işletmede çaylar şekersiz içiliyor

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Akkızhan Otel'in sahibi Mahir Manisalı, konuklarına şekersiz çay servisi yaptırıyor.

Bu işletmede çaylar şekersiz içiliyor

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Akkızhan Otel'in sahibi Mahir Manisalı, konuklarına şekersiz çay servisi yaptırıyor. Geçtiğimiz yıl, Canan Karatay ve Sağlıklı Yaşıyoruz ekibinin "Çocuğuma Şeker Verme" kampanyasına ev sahipliği yaptıklarını anlatan 57 yaşındaki iş adamı Mahir Manisalı, 20 yıldan bu yana çayda şeker kullanmadığını söyledi.

İlçenin Karaağaç mahallesindeki Akkızhan Otel'de çay servisi yapılırken şeker kullanılmıyor. Prof. Dr.Canan Karatay'ın şeker kullanımına karşı olduğunu anlatan 57 yaşındaki Mahir Manisalı, işletmede, 4 yıldan bu yana, çayın şekersiz servis edildiğini anlattı. 20 yıldan bu yana çayda şeker kullanmadığına anlatan Mahir Manisalı," Tanıdığımız çok sayıdaki doktor şeker kullanmaya karşı. Prof. Dr. Canan Karatay hocamız şiddetle şekere karşı. Bizde otelimizde çayı şekersiz servis ediyoruz. Bu arada, şekersiz çay içemem diyenlere de şeker veriyoruz. Ben, yaklaşık 20 yıldır çayı şekersiz içiyorum. Bununda çok yararını görüyorum. Bu nedenle, sağlığını düşünen herkese şekersiz çayı öneriyorum" dedi. Öte yandan çayın şekersiz içilmesini savunan Gıda Mühendisi Kazım Karabıyık da, "Çayı şekersiz içerseniz gerçek tadına ulaşırsınız. Hem de sağlık kazanırsınız. Bende 3 yıldır çayı şekersiz içiyorum. Faydasını da gördüm" dedi.

Bu işletmede çaylar şekersiz içiliyor

Bu işletmede çaylar şekersiz içiliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber