Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 08:48 Yorum: 0

Bu kampta öğrencilere tatil bedava

Zeytinburnu'nda başarılı öğrenciler, belediye tarafından Çanakkale Yaz Kampı ile ödüllendirildi.

Bu kampta öğrencilere tatil bedava

Zeytinburnu'nda başarılı öğrenciler, belediye tarafından Çanakkale Yaz Kampı ile ödüllendirildi.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, kültür, sanat, spor ve sosyal projeler alanında başarı gösteren ilçedeki 8, 9 ve 10'uncu sınıf öğrencilerini Çanakkale Yaz Kampı ile ödüllendirdi. Uzun ve yorucu bir eğitim yılını ardında bırakıp, Assos-Kaz dağlarının eteğindeki tatil köyünde ücretsiz konaklayan öğrenciler, deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı.

Karne hediyesi belediyeden

Yeşil ve mavi tonların iç içe geçtiği antik mekanda tarihi alanları gezme fırsatını yakalayan öğrenciler, Çanakkale Şehitliği, Behram Kale, Milli Park, Çanakkale Tabyaları, Gelibolu, Piri Reis, Süleyman Gazi, Truva, Amfi tiyatro, Athena tapınağı ve Bozcaada'yı ziyaret edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir haftalık kampta basketbol, futbol, yüzme, satranç, tiyatro, konser, açık hava sineması gibi sosyal faaliyetlere de katılan öğrenciler, kanyon ve vadilere düzenlenen doğa yürüyüşlerinde ise birlikte hareket etme ve takım ruhu kazanma eğitimini aldı.

5 yıldızlı otelde ne varsa hepsi bu kampta

5 yıldızlı oteli aratmayan Çanakkale Yaz Kampı'nda, öğrencilerle birebir ilgilenilmesi ve kamp faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesi için güvenlik görevlilerinden sağlık personeline, temizlik çalışanlarından cankurtaran ekibine, gezi rehberinden spor hocalarına kadar hiçbir detayı atlamadıklarını belirten Başkan Aydın, "Kampa katılan öğrenciler, güne güzel bir kahvaltıyla başlıyor. Kahvaltıdan sonra uzman hocalar eşliğinde yüzme, okçuluk, basketbol, voleybol, futbol gibi çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştiriliyor. Gençler, öğleyin düzenledikleri gezi turlarıyla Çanakkale Şehitliği, Behram Kale, Milli Park, Çanakkale Tabyaları, Gelibolu, Truva gibi birçok tarihi mekanları yerinde görme fırsatını elde ediyor. Ayrıca çeşitli doğa yürüyüşleri gerçekleştirerek birlikte kamp düzenliyorlar. Gece boyunca devam eden çeşitli tiyatro müsamerelerimiz, konserlerimiz ve açık hava sinema gösterilerimiz de oluyor. Öğrencilerin en fazla rağbet ettikleri aktivitelerden biri de bu. Çünkü bu sanatsal faaliyetlerde hem yeteneklerini sergiliyorlar hem de unutulmaz bir yaz tatili geçiriyorlar. Bu sene 10 Eylül'e kadar bin öğrencimizi ücretsiz olarak kampımızda ağırlayacağız. Bize çocuklarını emanet eden sevgili anne ve babalara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Her gün farklı anıların yaşandığı kampta, hatıralarını kayıt altına alarak kendi hikayelerini kısa filme dönüştüren öğrenciler, kısa filmlerini belediyenin sosyal medya platformlarından paylaşarak kamp serüvenlerini takipçileriyle buluşturuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber