Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 10:53 Yorum: 0

Bu kızlar çok iddialı

Mavi Ege Gazi Gençlik Bayan Voleybol Takımı, sezona bomba gibi giriyor.

Bu kızlar çok iddialı

Mavi Ege Gazi Gençlik Bayan Voleybol Takımı, sezona bomba gibi giriyor.

Bu yıl 1. lige yükselmeyi hedefleyen Mavi Ege Gazi Gençlik Bayan Voleybol Takımı, kulüp yöneticileriyle akşam yemeğinde buluştu. Bostanlı Ciğerci Suat Restaurant'ta düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya gelen sporcular ve yöneticiler, takım çalışmalarını değerlendirerek yeni sezon için hedeflerini konuştu.

"Kızlarımıza güveniyoruz"

Yönetim kurulu adına yemekte bir konuşma yapan kulüp başkanı Şeyhmus Öncel, bu sezonda iddialı olduklarını ve takıma güvendiklerini dile getirdi. Öncel, "Çok doğru transflerle mevcut başarısına başarı ekleyen takımımızın, bu yıl 1. lige yükseleceğine inanıyoruz. Bizleri destekleyen kurumlarımız ve uzman antrenörlerimizin de katkılarıyla hedefimiz asla uzak değil. Sporcu kızlarımıza olan güvenimiz ve inancımız tam. Sırt sırta, omuz omuza bu sezondan yükselerek çıkacağız" diye konuştu. Takım sporcuları da, kulüpte olmaktan mutluluk duyduklarını ve iddialı olduklarını dile getirdi.

Bu kızlar çok iddialı

Bu kızlar çok iddialı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber