Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

Bu kombinede şehit ailelerinin kurbanları ücretsiz kesilecek

Kayseri'de faaliyet gösteren Bakanlar Et Kombinesi'nde Kurban Bayramı'nın 1. Günü şehit ailelerinin kurbanları ücretsiz kesilecek.

Bu kombinede şehit ailelerinin kurbanları ücretsiz kesilecek

Kayseri'de faaliyet gösteren Bakanlar Et Kombinesi'nde Kurban Bayramı'nın 1. Günü şehit ailelerinin kurbanları ücretsiz kesilecek.

Kayseri'de faaliyet gösteren Bakanlar Et Kombinesi, bayramın 1. Gününde şehit ailelerinin kurbanlarını ücretsiz olarak kesecek. Küçükbaş ve büyükbaş hayvanların ücretsiz olarak kesileceği kombinede, kurbanlıklar 4 parçaya ayrılarak şehit ailelerine teslim edilecek. Şehit haberlerini duydukça üzüldüklerini kaydeden Bakanlar Et Kombinesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bakan, "1. Günü şehitlerimizin ailelerinin küçükbaş ve büyükbaş kurbanlarını ücretsiz keseceğiz. Şehit aileleri kurbanlarına kombinemize getirdiklerinde hayvanları kesilip 4 parça edildikten sonra derisi ve sakadatı ile birlikte kendilerine teslim edeceğiz. Bayram namazından sonra 1. Gün bitene kadar kaç tane kurban kesebilirsek keseceğiz. Şehit haberlerini duyduğumuzda ekmek yemekten kesiliyoruz. Kabe kadar kutsal toprakların üzerinde yaşıyoruz. Bu vatan için şehit olunmazsa, bu vatan için kendi yok etmezsen vatanında anlamı olmaz. Vatan kutsaldır, savunmak ise farzdır. Bizler Kurtuluş Savaşı'ndan kalan yetimlerin torunlarıyız. Bizler yetim kalan çocukların 3. Kuşağıyız" ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün darbe girişiminin işgal girişimi olduğunu kaydeden Bakan, "Bu FETÖ'nün ve FETÖ gibi düşünen insanların zannederim aklı ile arasında bir sorun var. Bunlar da akıl yok. Canlıların Allah'ın yarattığı programa göre yaşar ama FETÖ'ye gönül verenler kimin programına göre yaşadılar bilmiyorum. Allah onları ıslah etsin. Allah böyle bir sıkıntıyı bir daha ülkemize vermesin" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber