Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Kasım 2014 - 11:13 Yorum: 0

Bu konser biletle değil mamayla

Sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla İstanbul'da rock konseri düzenlenecek. Konsere bilet yerine sadece köpek veya kedi maması alan kişiler girebilecek

Bu konser biletle değil mamayla

ADANA (AA) - HAKAN ŞAHİN - Sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla İstanbul'da rock konseri düzenlenecek. Konsere bilet yerine sadece köpek veya kedi maması alanlar girebilecek.

Egosuz Hayvan Dostları Topluluğu yöneticisi Buğra Krvestrebzine, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kış aylarından yiyecek bulma sıkıntısı çeken sokak hayvanlarına yardımcı olmak amacıyla İstanbul'da konser düzenlediklerini belirtti.

Konsere bilet yerine kedi veya köpek maması alanların girebileceğini, konsere gelmeyenlerin de mama göndererek sokak hayvanlarına destek olabileceğini ifade eden Krvestrebzine, şunları söyledi:

''Konser öncesi, 3 kilo köpek maması 7, 3 kilo kedi maması 10, 15 kilo köpek maması 35, 15 kilo kedi maması ise 55 liradan satışa sunulacak. Konsere bilet değil sadece mama alanlar girecek. Konsere girmek isteyenlerin en az 3 kilo mama alması gerekiyor. Toplanan mamalar belirlenen ekiplere imza karşılığında dağıtılacak.''

 

- ''Onlar üşüyorlar hissedin insanlığınız buz tutmasın''

 

Havaların soğumasıyla yiyecek bulmakta zorluk çeken kedi ve köpeklerin yaşam mücadelesi verdiğini ifade eden Krvestrebzine, bazen bir parça ekmeğin, bazen de bir kap suyun hayvanları hayata bağladığını hatırlattı.

Egosuz Hayvan Dostları topluluğu olarak sokak hayvanlarına destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Krvestrebzine, konuşmasına şöyle devam etti:

''Hayvanları yalnız bırakmayalım, onlara sahip çıkalım. Her gün onlarca hayvan aç kaldığı için soğuktan ölüyor, gelemeseniz bile mamanızı kargo ile göndererek onlara destek olabilirsiniz. Onlar üşüyorlar hissedin, insanlığınız buz tutmasın. Herkesin desteğini bekliyoruz. Bu konuda mama sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum.''

Konser, 30 Kasım'da İstiklal Caddesi'ndeki bir barda düzenlenecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber