Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2016 - 16:43 Yorum: 0

Bu kutlama alkışlanır

Aydın'da sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken OKT Trailer Firması'nın çalışanları 30 Ağustos Resmi tatillerini eğitime adayarak geçirdiler.

Bu kutlama alkışlanır

Aydın'da sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken OKT Trailer Firması'nın çalışanları 30 Ağustos Resmi tatillerini eğitime adayarak geçirdiler. Firmanın genel müdüründen çaycısına onlarca çalışanı Aydın'ın eğitimde desteklenmeye en çok ihtiyacı olan Efeler Kocagür İlk ve Ortaokulu'nu baştan sona yenileyip eğitim öğretime hazır hale getirdiler.

Sabah saatlerinde okulda buluşan OKT Trailer firması çalışanları, önce 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hep birlikte kutlayıp günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde bir gün yaşamak için tatillerini eğitime adadılar. "Geleceğim Benimdir Junior Sosyal Sorumluluk Projesi" adı altında toplanan firma çalışanları önce okulun bahçesini düzenleyip okul içi ve dışında temizlik çalışması yaptılar. Ardından tüm binayı baştan aşağıya eğitim öğrenime hazır hale getiren çalışanlar bu tür etkinliklerin kendileri için eğlenceli bir gelenek haline geldiğini söylediler.

Kocagür ilk ve orta okulunda geçtiğimiz 23 Nisan'dan bu yana çalışma yaptıklarını belirten OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş, "Okulun fiziki olarak yenilenme ihtiyacı, okul idaresi ile yapılan görüşmelerde öğrencilerin okula olan ilgi ve sürekliliğinin az olması gibi konuları duyunca, öğrencilerimiz ve okulumuz adına harekete geçmek istedik. Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" nde başlatmış olduğumuz "Geleceğim Benimdir Sosyal Sorumluluk Proje'sinin yanında "Geleceğim Benimdir Junior Sosyal Sorumluluk Proje'mizi de hayata geçirdik. Destek olan herkese teşekkür ediyorum" diyerek firma olarak eğitime sürekli destek olmak istediklerini söyledi.

Bu kutlama alkışlanır

Bu kutlama alkışlanır

Bu kutlama alkışlanır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber