Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 16 Nisan 2014 - 13:58 Yorum: 0

Bu sandalyenin boyu 3 metre, ağırlığı 300 kilogram

İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

Bu sandalyenin boyu 3 metre, ağırlığı 300 kilogram

BURSA (AA) - İnegöl ilçesinde bu yıl 31'incisi düzenlenen "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre uzunluğundaki sandalye, ziyaretçilerden ilgi gördü. Teşhir amacıyla üretilen sandalye, yoğun talep dolayısıyla Eskişehir'den bir firmanın yetkilisine 6 bin liraya satıldı.

Kısa adı MODEF 2014 olan fuarda stant açan bir firmanın genel müdürü Hamza Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, reklam amaçlı ürettikleri sandalyenin ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Bu ürünü, İnegöl mobilyasının reklamına katkı sağlamak amacıyla hazırladıklarını belirten Şahin, "Yurt dışındaki fuarlara gittiğimizde birçok arkadaşımız böyle enteresan ürünleri gördüğünde fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşıyor. Biz de ürünlerimizin tanıtımı için bunu bir haftada yaptık" dedi.

Şahin, sandalyenin boyunun 3 metre, genişliğinin 130 santimetre, ağırlığının ise 300 kilogram olduğu bilgisini verdi.

Ziyaretçilerden bazılarının, sandalye ile fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştığını dile getiren Şahin, "Birkaç kişi gelip figür olarak kullanacaklarını söyledi ve fiyat istedi. Israrlar karşısında ürünümüzü Eskişehir'den bir firmanın yetkilisine 6 bin liraya sattık. Bu ürünün maliyeti ise yaklaşık 4 bin lira oldu. Ürünü satmak için yapmamıştık ama sürpriz olarak satıldı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber