Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 15:08 Yorum: 0

Bu Sene Ören’de Sezon Erken Açıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte sahillerde hareket başlarken, sezonun erken açılacağı kaydedildi.

Bu Sene Ören’de Sezon Erken Açıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte sahillerde hareket başlarken, sezonun erken açılacağı kaydedildi. Bazı işyerlerinin açıldığını anlatan Ören mahalle muhtarı Salih Erden, Ören'in eşsiz doğası ile konuklarını beklediğini anlattı.

Burhaniye de, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yazlıkçılar birer birer gelmeye başladı. Özellikle emeklilerin geldiklerini anlatan Muhtar Salih Erden, "Ören de yazlık işyerleri birer birer açılmaya başladı. Bu arada plajlar da boş kalmıyor. Özelikle hafta sonları denize girenlerin sayısı arttı. Bu yıl sezon, eski yıllara oranla daha erken açılacak. Ramazan ayının yaklaşması da sezonun erken açılmasına neden oldu. Herkesi Ören'in eşsiz doğasına bekliyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber