Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 15:58 Yorum: 0

Bu turnuvanın kaybedeni yok

Manisa'nın Salihli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Salihli Belediyespor Kulübü ve Salihli Sanayi Spor...

Bu turnuvanın kaybedeni yok

Manisa'nın Salihli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Salihli Belediyespor Kulübü ve Salihli Sanayi Spor Kulübü tarafından düzenlenen Futbol Okulları 5 Eylül Futbol Turnuvası'nda dostluk kazandı.

Ali İhsan Karayiğit Futbol Sahası'nda düzenlenen 5 Eylül Salihli Belediyespor başta olmak üzere Salihli Sanayi Spor, Salihli Kocaçeşmespor, Salihlispor, Kurtuluşspor, 1922 Salihli Gençlik Spor, Galatasaray ve Altınorduspor yaz spor okulları katıldı.

5 Eylül Futbol Turnuvasına katılan tüm yaz spor okullarına teşekkür eden Salihli Sanayi Spor Kulübü Başkanı Murat Bağ, "Amacımız çocuklarımızın değişik spor okullarında kazandıkları beceri ve yetenekleri yarışma ortamında gösterebilmesi ve kulüplerimiz arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamak idi. Düzenlediğimiz bu turnuva ile bu dostluğu kazandığımızı düşünüyorum. Çünkü futbol centilmenliktir" dedi.

Turnuvayı her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Bağ, desteklerinden dolayı Salihli Belediyesi Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ve sahada görev yapan personele teşekkür etti.

3 kategoride gerçekleştirilen turnuva sonunda katılan tüm sporculara madalya verildi.

Bu turnuvanın kaybedeni yok

Bu turnuvanın kaybedeni yok

Bu turnuvanın kaybedeni yok

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber