Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 16 Ekim 2016 - 11:18 Yorum: 0

Bu üçlü hastalıklardan koruyor

Soğuk kış ayları yaklaşırken vücut direncini artırmak isteyenlerin yeni tercihi bal, limon ve taze zencefilden yapılan şurup oluyor.

Bu üçlü hastalıklardan koruyor

Soğuk kış ayları yaklaşırken vücut direncini artırmak isteyenlerin yeni tercihi bal, limon ve taze zencefilden yapılan şurup oluyor. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Mehmet Özyürek, kış öncesi vücut direncinin doğal yollardan artırılmasının hastalıklara karşı koymada çok büyük rol oynadığını ifade etti.

Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düştüğü son günlerde soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklarda da artışlar görülmeye başlandı. Çerçi Baharat Doğal Ürünler Merkezi'nden Tıbbı ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Mehmet Özyürek, vatandaşları doğal yollar ile vücut dirençlerini artırarak hastalıklardan korunabileceklerini ifade etti.

Evde yapılabilecek basit karışımlar ile vücut direncinin artırılabileceğini ifade eden Özyürek özellikle bal, taze zencefil ve limon karışımından elde edilecek şurubun bütün kış boyunca kullanılmasının faydalı olabileceğini söyledi. Mehmet Özyürek, "Bu karışım evde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle hazırlanmasının yanı sıra özellikle soğuk kış aylarında doğal bir takviye ve hastalıklara karşı koruyucu olmasıyla oldukça faydalı bir karışımdır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber