Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ramazan 2015 12 Temmuz 2014 - 17:53 Yorum: 0

Bu yıl beş tane sokak iftarı yapacağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; eş mahallede gerçekleştireceğimiz sokak iftarlarımızın ilkini bugün Topsöğüt mahallesinde gerçekleştirdik”

Bu yıl beş tane sokak iftarı yapacağız

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Ramazan'ın feyzi ve bereketinden daha fazla istifade edebilmek için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Beş mahallede gerçekleştireceğimiz sokak iftarlarımızın ilkini bugün Topsöğüt mahallesinde gerçekleştirdik” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın ile birlikte İftar yemeğinde Topsöğüt Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

İftar yemeği sonrası Vatandaşların sorunlarını dinleye n Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Yeşilyurt Belediyesi olarak, Ramazan ayını nasıl en verimli şekildi geçirebiliriz. Ramazan'ın feyzi ve bereketinden daha fazla istifade edebiliriz, diye plan ve programlar yaptık. Yeni devlet hastanemizin bahçesine iftar çadırı kurduk. Günlük altı yüz hasta ve hasta yakınlarına iftar veriyoruz. Farklı bir uygulama olarak “sokak iftarı” iftarları düzenliyoruz. Mahalle sakinleri ile birlikte dayanışma, kaynaşma ve sohbet etme imkânı buluyoruz. İlk “Sokak İftarı”nı Topsöğüt'te yapıyoruz. Bu yıl beş tane sokak iftarı yapacağız. Gelecek yıl ise on'a çıkaracağız. İftarlarda ki amacımız birbirimizle görüşmek, birlikte dayanışma ve kaynaşma örneğini sergilemek" dedi.

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın ise, "Yeşilyurt Belediyemiz ile hemen hemen her akşam bir mahallemize gidiyoruz, bu akşam Topsöğüt’teyiz.  İnşallah bundan sonra AK Partimiz, hem AK Partili belediye anlayışıyla hem de teşkilatıyla hep aranızda olacak. Problemlerimizi, dertlerimizi hep birlikte konuşarak, çözüme ulaştıracağız. Belediyeniz inşallah halkın belediyesi olacak. Daima aranızda olacak. Bu farkı Allah'ın izni ile göreceksiniz" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber