Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 11:48 Yorum: 0

Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Temir, görevine başladı

BURDUR (AA) - Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun 2014 Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan İbrahim Temir, görevine başladı.Temir, gazetecilere yaptığı...

Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Temir, görevine başladı

BURDUR (AA) - Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun 2014 Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan İbrahim Temir, görevine başladı.

Temir, gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhuriyet başsavcısı olarak ilk görev yeri olan Bucak'a daha önce hiç gelmediğini söyledi.

Gazetelerin halkın bilinçlendirilmesinde önemli bir misyonu olduğunu belirten Temir, "Vatandaşın doğru bilgi alması için gazetelere önemli görevler düşüyor. Bu nedenle yaptığınız çalışmalar hem kamu kurum, idarecileri ve çalışanları için hem de halkımız için çok önemlidir" dedi.

- İbrahim Temir

Şanlıurfa'da 1978 yılında dünyaya gelen Temir ilk, orta ve lise öğrenimini aynı ilde tamamladı. Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Temir, 2007 yılında Giresun Aluca'da, 2010-2014 yılları arasında Hatay'ın Samandağ ilçesinde cumhuriyet savcılığı görevlerinde bulundu. 

Temir evli ve bir erkek çocuk babası.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber