Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Aralık 2017 - 19:23 Yorum: 0

Bucaspor - DG Sivasspor maçının ardından

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor'a elenerek kupaya veda eden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "Oyuncularımız bugün maçı istemedi"...

Bucaspor - DG Sivasspor maçının ardından

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor'a elenerek kupaya veda eden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "Oyuncularımız bugün maçı istemedi" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Bucaspor'u 2-1 mağlup eden Demir Grup Sivasspor, rövanş maçında rakibine 1-0 mağlup olunca sarı-lacivertli İzmir temsilcisi Son 16 Turu'na kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, en başta kupayı hedeflediklerini ifade ederek, "Ancak söylemler içerideki mücadelenin aynı olması lazım. Aynı olmazsa ortaya böyle ters çıkabiliyor. Oyuncularımız bugün istemedi. Her şerde bir hayır vardır" diyerek tur atlayan Bucaspor'u tebrik etti.

Bucaspor cephesi

Tur atladıkları için mutlu olduklarını belirten Bucaspor Teknik Sorumlusu Aytekin Sümbül ise bu sonucun takıma moral ve motivasyon sağlayacağını anlatarak, "Zor bir maçtı bizim için. Genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir ekibiz. Aynı yürekle, aynı hırsla mücadele etmelerini takdirle karşılıyorum. Her türkü isteklerimize cevap verdiler. Sahadan galip ayrıldık. Neler yapabileceğimizi gösterdik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber