Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Bucaspor'dan "Onun formasını sen al" kampanyası

Bucaspor Futbol Akademisi Başkanı Dolma: "Amacımız çocuklarımıza, geleceğimiz olan gençlerimize Bucaspor formasının aşkını, Bucaspor'un ne olduğunu anlatmak"

Bucaspor'dan 'Onun formasını sen al' kampanyası

İZMİR (AA) - Bucaspor Futbol Akademisi Başkanı Adnan Dolma, Buca ilçesindeki okullarda dağıtılmak üzere düzenledikleri "Onun formasını sen al" kampanyasıyla 20 bin öğrenciye forma ulaştırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Dolma, Bucaspor Futbol Akademisi'nde düzenlediği basın toplantısında, Buca'da yaklaşık 80 bin öğrencinin eğitim gördüğünü, düzenledikleri kampanyayla bunlardan en az 20 binine Bucaspor forması ulaştırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Bu kampanyaya işadamlarının yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların destek olacağına inandığını bildiren Dolma, şöyle konuştu:

"Tanesini 25 liradan alacakları formaları okullara hediye etmelerini istiyoruz. İsterlerse yanlarına birer futbolcu verebiliriz. Amacımız çocuklarımıza, geleceğimiz olan gençlerimize Bucaspor formasının aşkını, Bucaspor'un ne olduğunu anlatmak. Her çocuğumuz bu formayı giydiği zaman ileride tribünlerde eğitimli seyircilerimiz olacak. İlk etapta belediye başkanımız bin forma, kulüp başkanımız 500 forma aldı. Biz bu ilk kıvılcımı yaktık. Bu formaların 20 bini geçme umuduyla bu işe başladık."

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da Bucaspor'a sahip çıkılması gerektiğini belirterek, "Bu yaşlarda çocuklara Bucaspor'u sevdirebilirsek çok güzel olur. Okulları dolaştığımızda öğrencilere soruyoruz 'hangi takımı destekliyorsun' diye, 'Bucaspor' diyenlerin sayısı çok az. Bu kampanya bu sayıyı ve tribünlere ilgiyi de arttıracak" dedi.

Bucaspor Kulübü Başkanı Çetin Kayışlı ise Buca'da yaşayan öğrencilerin genelde üç büyük takım taraftarı olduğunu, maçlarını az sayıda taraftara karşı oynadıklarını belirtti.

- İsim sponsorluğu iptal oldu

Kulüple ilgili sorulara da cevap veren Kayışlı, transfer yasaklısı olmalarına neden olan 4 futbolcundan 3'üne ulaştıklarını ve kendileriyle yüzde 90 oranında anlaştıklarını söyledi.

Bir aksilik olmazsa futbolcularla borçların ödenmesi konusunda protokol imzalayacaklarını belirten Kayışlı, "Ondan sonra da FIFA tarafından verilen transfer yasağımız kalkacak" dedi.

Kayışlı, daha önce isim sponsorluğu konusunda anlaştıklarını açıkladıkları firmayla anlaşma imzalamadıklarını firmanın forma ve stat reklamlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber