Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Aralık 2017 - 15:33 Yorum: 0

Budanan ağaçlardan çıkan odunlar ihtiyaç sahiplerini ısıtıyor

Turgutlu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Budanan ağaçlardan çıkan odunlar ihtiyaç sahiplerini ısıtıyor

Turgutlu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Yaz boyunca marangoz esnafından ve budanan ağaç dallarından toplanan odunlar, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Geçen yıl 300 ton odunun dağıtımı yapıldı, Turgutlu Belediyesi olarak hedefimiz daha fazla aileye ulaşarak 400 ton odun dağıtmak" dedi.

Havaların soğuması ve kış mevsiminin de gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi aileler için çalışmaları sürdüren Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda yaz ayında toplanan odunları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı.

İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Turgutlu Belediyesi olarak yaz-kış, yağmur-çamur demeden ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanlarına olmaya devam ediyoruz. Kış mevsiminin de gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte yaz aylarında toplanan ağaç dalları Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde çuvallanmaya başlamıştı. Şimdi de ekiplerimize tarafından dağıtımı yapılıyor. Geçen yıl 2 bin 66 aileye ulaşmıştık. Yaklaşık 300 ton odun dağıtımı gerçekleştirmiştik. Bu yıl daha fazla ailemize ulaşarak hedefimizi 400 ton ve fazlası olarak belirledi. Amacız ihtiyaç sahibi ailelerin bu soğuk kış günlerinde Turgutlu Belediyesi'nin sıcaklığını yanlarında hissetmelerini sağlamak" dedi.

Budanan ağaçlardan çıkan odunlar ihtiyaç sahiplerini ısıtıyor

Budanan ağaçlardan çıkan odunlar ihtiyaç sahiplerini ısıtıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber