Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

Buharkent’te üniversite halk kaynaşması

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksekokulu ve Buharkent Belediye Başkanlığı işbirliği ile 10-14 Ekim 2016 tarihleri arasında ilçe...

Buharkent’te üniversite halk kaynaşması

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksekokulu ve Buharkent Belediye Başkanlığı işbirliği ile 10-14 Ekim 2016 tarihleri arasında ilçe halkına yönelik "Bitkisel Kozmetik Ürünler Kursu" düzenlendi.

ADÜ Buharkent Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Buharkent Belediyesi işbirliği ve İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü destekleriyle gerçekleştirilen kurs, İlçe Kaymakamı Cemil Öztürk, AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Erol ve ilçe protokol temsilcilerinin katılımlarıyla başladı.

Kursa ev sahipliği yapan Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı, katılımcıların kendi bitkisel kozmetik ürünlerini üretebilmenin keyfini yaşadıklarını, Adnan Menderes Üniversitesi olarak ilçede buna katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu, bundan sonrasında da ilçeye yönelik çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

Biyolog Hayrettin İlker Özdemir tarafından verilen bir haftalık eğitimlerin sonunda parfüm, krem, sabun, mum ve şampuan yapımıyla ilgili uygulamalı bilgiler alan kursiyerler, her gün farklı eğitmenler tarafından gerçekleştirilen sunumları dinlemenin ayrıcalığını yaşadılar. Kendileri için çok farklı bir deneyim olduğunu ve gündelik hayatta artık üretecekleri kendi ürünlerini de kullanabileceklerini dile getiren kursiyerler, emeği geçenlere teşekkür etti.

Oldukça keyifli ve verimli geçen kursun sonunda yaptıkları ürünleri sergileyen kursiyerlere katılım belgeleri verildi.

Buharkent’te üniversite halk kaynaşması

Buharkent’te üniversite halk kaynaşması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber