Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Bulanık'ta çocuk korosu sahne aldı

MUŞ (AA) - Bulanık ilçesi Kırkgöze İlk ve Ortaokulu Müzik öğretmeni Duygu Yazgın yönetiminde oluşturulan çocuk korosu, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda sahne aldı.Kırkgöze İlk...

Bulanık'ta çocuk korosu sahne aldı

MUŞ (AA) - Bulanık ilçesi Kırkgöze İlk ve Ortaokulu Müzik öğretmeni Duygu Yazgın yönetiminde oluşturulan çocuk korosu, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda sahne aldı.

Kırkgöze İlk ve Ortaokulu Müdürü Bekir Sezer ve Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle gerçekleştirilen çalışma kapsamında, öğrenciler yaklaşık bir aydır müzik öğretmenleri eşliğinde çalıştı.

Uzun çalışmanın ardından sahne alan koro, izleyicilerin beğenisini topladı.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Şube Müdürü Veysi Bora, kurum amirleri, veliler ve öğretmenler katıldı.

Programın açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, amaçlarının öğrencilerin sosyal aktiviteler içerisinde olmalarını sağlamak olduğunu belirterek, okul idaresine ve koru şefi olan okulun müzik öğretmeni Duygu Yazgın'a, öğretmenlere ve koroda yer alan öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Müdürlük olarak proje kapsamında üzerilerine düşeni yaptıklarını dile getiren Okul Müdürü Bekir Sezer ise buna benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Konserden sonra konuşan Kaymakam Ömer Şahin ise kadına şiddet konusuna dikkat çekti.

Toplumda uygulan kadın şiddetinin birçok nedeni olduğunu belirten Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

"Şiddetin önüne geçmek için anne babalara çok iş düşüyor. Çünkü sağlıklı bireylerin yetişmesinde anne ve babanın çok önemli rolü var. Anne ve babasından şiddet gören bir çocuk, büyüdüğünde, başkasına aynı şiddeti uygulayacaktır. Biz her şeyi kendimize göre değiştireceğimize ilk önce kendimizi değiştirelim. Lütfen toplum olarak kadınlarımıza sahip çıkalım. Onlara gereken önemi verelim. Bizi bir yere taşıyan, düzelten, kariyer sahibi yapan kadındır."

Koroda yer alan öğrencileri medeni cesaretlerinden dolayı kutlayan Şahin, "Bu güzel bir koroyu bir araya getiren öğretmenlerimize, İlçe Milli Eğitim müdürü ve çalışanlarına, öğrencilerimize bize böyle farklı bir gün yaşattıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber