Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

Bulanık'ta "Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı"

MUŞ (AA) - Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce "Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı" yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda düzenlenen çalıştayda...

Bulanık'ta 'Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'

MUŞ (AA) - Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce "Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı" yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda düzenlenen çalıştayda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ilçe genelinde eğitim seviyesinin yükselmesi, sorunların tartışılması ve çözüm yollarının bulunması amacıyla yaptıkları çalıştayın önemine değindi.

Eğitimde başarı çıtasını yükseltmek için büyük çaba harcadıklarını ifade eden Edip, şöyle konuştu:

"İlçemizde eğitimin niteliğini artırmak için yapılacak çalışmaları planlamak, eğitimle ilgili sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirmek, eğitim, öğretim alanında yapılacak çalışmalara ışık tutmak, eğitimin niteliği ile ilgili gelişme ve değişmelere ilişkin durum tespiti yapmak, eğitim öğretimin niteliğini olumsuz etkileyen eksiklikleri gidermeye yönelik öneriler geliştirmek amacıyla bugün burada bu çalıştayı yapıyoruz. Amacımız var olan sorunları hep beraber tespit etmek ve beraber çözüm üretmektir. İnşallah bundan sonra da bu tür çalışmalarımız olacaktır."

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Bora, "İlçelerdeki eğitim öğretim faaliyetleri", "Okuma yazma durumları", "Devamsız öğrencilerin ve dersliklerin sayıları", "Öğrenci sayısı", "Okullara yapılan ziyaretler" konularında sunum yaptı.

Çalıştay, katılımcıların soru ve önerileriyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber