Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 27 Ağustos 2014 - 15:33 Yorum: 0

Bulanık'taki dershane saldırısı

Muş'un Bulanık ilçesindeki bir dershaneye önceki gün düzenlenen saldırıyla ilgili deshane yetkilileri suç duyurusunda bulundu

Bulanık'taki dershane saldırısı

MUŞ (AA) - Muş'un Bulanık ilçesindeki bir dershaneye 4 gün önce düzenlenen saldırıyla ilgili deshane yetkilileri suç duyurusunda bulundu.

Muş Adliyesine giden dershane yetkilileri, 4 gün önce yüzü maskeli bir grup gösterici tarafından düzenlenen molotof kokteylli ve taşlı saldırıyla ilgili şikayetlerini bildirdi.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan dershane yetkilisi Fetih Ceyhan, terör örgütü yandaşları tarafından gerçekleştirilen saldırıda dershanenin giriş katının büyük hasar gördüğünü ve olay anında içeride 3 öğretmen, 2 öğrenci ile bir personelin bulunduğunu söyledi.

Ceyhan, yapılan saldırının sadece dershaneye değil bölge halkına, gençliğe ve bölgenin geleceğine yapıldığını belirterek, "Beddiüzzaman'ın tespit ettiği fakirlik, cehalet ve iftirak hastalıklarının tedavisi için somut projeler üreten bu eğitim yuvalarına yapılan saldırı, bölgenin makus talihini yenmek adına yollara düşmüş eğitim gönüllülerinin ve eğitime muhtaç bölge halkının umutlarına vurulan bir darbe olmuştur" ifadelerini kullandı.

Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiklerini dile getiren Ceyhan, sorumluların hesap vermesi için sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydetti.

Kentteki tüm sivil toplum örgütlerini, vicdanlı ve onurlu insanları bu talihsiz olaylar karşısında tek yürek olarak dik duruş göstermeye davet ettiklerini anlatan Ceyhan, bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına güvenlik güçlerinin daha dikkatli olacağına ve bundan sonra gereken hassasiyeti göstereceğine inandıklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber