Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:15 "Minik eller büyük hayaller" etkinlikleri başladı13:14 Kayseri’de öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı13:14 Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına...13:11 Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği, Uluslararası akreditasyon için A...13:11 TFF’den Türk vatandaşlarına EURO 2024 öncesi Schengen uyarısı13:09 Trafik kazasında hayatını kaybeden Sümeyra öğretmen meslektaşlarını yasa bo...13:06 Dışişleri Bakanlığı: “Şili Meclisi’nin 1915 olaylarını ’soykırım’ olarak ta...13:05 Mansur Yavaş’tan büyükelçi ve misyon şeflerine 23 Nisan resepsiyonu13:05 Filipinler’de aşırı sıcaklarda 6 kişi öldü13:03 Orman yangınlarıyla mücadele için ormancılara İHA pilot eğitimi verildi13:03 Zonguldak’ta bin 460 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı13:01 ‘Geçmişe Yolculuk’ isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı13:00 Şampiyonlardan Başkan Balaban’a ziyaret13:00 Dışişleri Bakanlığı: "(Şili Temsilciler Meclisinin 1915 olaylarını soykırım...12:59 Hisarcıklıoğlu: “Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”12:58 CHP lider Özel, Başkan Çavuşoğlu tebrik için Denizli’ye geliyor12:58 Rüzgar, manavın tentesini yıktı geçti12:58 Kahramanmaraş’ta Mağaragözü Çayı görsel şölen sunuyor12:58 Dışişleri Bakanlığı: "Şili Temsilciler Meclisi tarafından dün kabul edilen...12:55 Yunusemre’den Yağcılar’da ova yolu çalışması
23 Nisan
Yerel 28 Ekim 2020 - 14:38 Yorum: 0

Bulduğu parayı sahibine ulaştıran temizlik işçisi ödüllendirildi

Şanlıurfa'da sokakta temizlik yaparken yerde bulduğu 35 bin lirayı sahibine ulaştıran temizlik işçisi, altın ile ödüllendirildi.

Bulduğu parayı sahibine ulaştıran temizlik işçisi ödüllendirildi

Şanlıurfa'da sokakta temizlik yaparken yerde bulduğu 35 bin lirayı sahibine ulaştıran temizlik işçisi, altın ile ödüllendirildi.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde belediyenin temizlik işçisi, sokağı süpürdüğü sırada yerde 35 bin lira buldu. Parayı alıp polis merkezine götüren işçi, sahibine ulaştırılmasını sağladı.

Belediye başkanı altın ile ödüllendirdi

Geçtiğimiz günlerde çalıştığı görev sahasında yerde bulduğu 35 bin lirayı karakola teslim edip ardından sahibine teslim eden Haliliye Belediyesi temizlik personeli örnek davranışı ile herkesin takdirini toplamıştı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu örnek davranışı sergilen belediye personeli Mehmet Kara'yı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Burada konuşan belediye personeli Mehmet Kara, alın teri ile kazanılan paranın ancak helal olacağını ve bugüne kadar da bu şekilde yaşadığını belirterek, parayı teslim etmenin vicdani rahatlığı içinde olduğunu kaydetti.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise davranışı ile gönülleri kazanan Mehmet Kara'ya teşekkür ettiğini belirterek, "Bizler de belediye olarak böyle sizler gibi duyarlı personellerimizin olmasından gurur ve onur duyuyoruz. Eminim ki Haliliye Belediyemizin tüm personelleri bu şekilde çalışıyorlar. Vatan, millet ve bayrak aşkıyla çalışıyorlar. Bundan dolayı da seni tebrik ediyorum. Bizi çok gururlandırdın. Haliliye Belediyemizi yücelttin aynı zamanda sen de yüceldin. Bizler sana tekrar çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bulduğu parayı sahibine ulaştıran temizlik işçisi ödüllendirildi

Bulduğu parayı sahibine ulaştıran temizlik işçisi ödüllendirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber