Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 24 Ağustos 2016 - 14:18 Yorum: 0

Bülent Ecevit Üniversitesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor

Zonguldak BEÜ'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor

Zonguldak BEÜ'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor.

8.5 milyon TL maliyeti olan ve son teknoloji kullanılarak yapılan yarı olimpik yüzme havuzu Zonguldak için önemli bir boşluğu gidermiş olacak. 2013 yılında yapımına başlanan, 4 bin 500 metre kare alana kurulan kompleks, yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra spor ve sağlık ünitelerini de içeriyor. Eylül ayında açılacak olan yüzme havuzunda Türkiye'nin en gelişmiş yüzme havuzlarında ve sosyal tesislerinde uygulanan teknoloji kullanıldı. BEÜ öğrencileri, çalışanları ve Zonguldaklıların bekledikleri açılış Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Havuzun açılmasını herkesin sabırsızlıkla beklediğini ifade eden BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, "Bülent Ecevit Üniversitesi, eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet üretimi faaliyetlerini, her geçen gün kapasite ve kalitesini artırma yolundaki yürüyüşüne kararlı ve kendinden emin adımlarla devam etmektedir. Yarı olimpik yüzme havuzunu da içeren spor kompleksimizi eylül ayında hizmete sunuyoruz. Hem üniversitemize hem de Zonguldak'a böyle bir tesisi kazandırmak bizim için önemli. Tesisin açılmasıyla öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ve Zonguldak için ilk olacak bir hizmeti daha hayata geçirmiş olacağız. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz da vermiş olduğu eğitimin kalitesini artıracak önemli bir tesise kavuşacak. Ayrıca Zonguldak'ta yüzme sporu ile ilgili sürekli eğitimler de bu tesiste düzenlenecek. Havuzun yapımında emeği geçen çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, öğrencilerimize, üniversitemize ve Zonguldak'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber