Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Temmuz 2020 - 00:03 Yorum: 0

Bülent Korkmaz: “Önemli olan kazanmaktı”

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 4-3 kazandıkları Başakşehir maçı sonrası, "Önemli olan kazanmaktı. Oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde...

Bülent Korkmaz: “Önemli olan kazanmaktı”

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 4-3 kazandıkları Başakşehir maçı sonrası, "Önemli olan kazanmaktı. Oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde iki tane daha önemli maç var. İnşallah ligde kalan bir Konyaspor olur" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'in 32. Haftasında 4-3 kazandıkları Başakşehir maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Korkmaz, "Mağlup duruma düşmemize rağmen iyi bir oyunla ilk yarıyı 3-1 kapattık. Maalesef bu sene bunu yaşıyoruz. O stres, o baskı. Geçmişten gelen o kaybetme ve kazanamama duygusu oyuncuların üzerinde bir stres baskı oluşturuyor. 3-1'lik skoru tutamadık. Yaptığımız analizlerde de yediğimiz gollerde özellikle geri paslara dikkat edecektik. Öyle iki tane gol yedik. Ama sonunda kazandık. Önemli olan kazanmaktı. Oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde iki tane daha önemli maç var. İnşallah ligde kalan bir Konyaspor, seneye Süper Lig'de olan bir Konyaspor olur inşallah" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber