Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Ağustos 2016 - 16:48 Yorum: 0

Bulgar milli pasör Salihli’ye geldi

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'un prensipte anlaşma sağladığı Bulgaristan Milli Takım oyuncusu Vesela Boncheva Salihli'ye...

Bulgar milli pasör Salihli’ye geldi

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'un prensipte anlaşma sağladığı Bulgaristan Milli Takım oyuncusu Vesela Boncheva Salihli'ye geldi.

Yeşil-beyazlıların bu sezon kadrosunda yer alacak olan ilk yabancı transferi olan Bulgar pasör Boncheva, kariyerine yeni başarılar eklemek için Salihli Belediyespor'u tercih ettiğini söyledi.

Salihli Belediyespor yeşil-beyaz atkısı ile poz veren Boncheva, bu sezon 2. Lig'de Salihli rüzgarı estireceklerini sözlerine ekledi. Polonya 1. Ligi ekibi KS Developres Rzeszow takımından transfer edilen 1990 doğumlu ve 1.87 cm boyundaki Bulgar oyuncu Boncheva, sırasıyla Levski Siconco, AZS Bialystok, VK Bakı, Laon Volley-Ball, Ope Rethymno ve VK Maritsa Plovdiv takımlarında mücadele etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber