Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Temmuz 2022 - 10:28 Yorum: 0

Bulgar plakalı lüks otomobillerde kaçak ürünler ele geçirildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince takibe alınan Bulgaristan plakalı otomobillerde 3 bin 5 gümrük kaçağı elektronik...

Bulgar plakalı lüks otomobillerde kaçak ürünler ele geçirildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince takibe alınan Bulgaristan plakalı otomobillerde 3 bin 5 gümrük kaçağı elektronik sigara ve 130 elektronik sigara likidi ele geçirildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince takibe alınan Bulgaristan plakalı lüks otomobillerde 3 bin 5 gümrük kaçağı elektronik sigara ve 130 elektronik sigara likidi yakalandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan analiz çalışmaları çerçevesinde Bulgaristan plakalı 5 aracın gümrükteki trafiğinden şüphelenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince takibe alınan Bulgaristan plakalı lüks otomobillerin motor kısmındaki doğal boşluklara gizlenmiş, siyah hortumlarla kamufle edilerek aracın orijinal parçası olarak gösterilmeye çalışılan siyah bez çuvallar içerisinde 3 bin 5 gümrük kaçağı elektronik sigara ve 130 elektronik sigara likidi ele geçirildi.

Sıklıkla giriş-çıkış yapan lüks otomobillerle "uyuşturucu madde" getirilebileceği bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, 5 otomobili Kapıkule Sınır Kapısı'ndan giriş yaptıktan sonra İstanbul'a giderken otoban gişelerde durdurdu.

Yapılan aramada otomobillerin motor kısmındaki doğal boşluklara gizlenmiş, siyah hortumlarla kamufle edilerek aracın orijinal parçası olarak gösterilmeye çalışılan siyah bez çuvallar içerisinde 3 bin 5 farklı marka ve ebatlarda gümrük kaçağı elektronik sigara ve 130 elektronik sigara likidi yakalandı.

Operasyon sonucu araçta bulunan Bulgar vatandaşlar K.D.D, A.İ.D, G.D.D, H.M.D, K.I.T. ve N.H.N. gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber