Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Eylül 2016 - 20:48 Yorum: 0

Bulgaristan Heyetinden Çorlu TSO’ya ziyaret

Bulgaristan İşverenler ve Sanayiciler Konfederasyonu Burgaz Şube Başkanı'nı temsilen Flagman bir firmasının sahibi Katya Kasabova, Balkan Türkleri Derneği...

Bulgaristan Heyetinden Çorlu TSO’ya ziyaret

Bulgaristan İşverenler ve Sanayiciler Konfederasyonu Burgaz Şube Başkanı'nı temsilen Flagman bir firmasının sahibi Katya Kasabova, Balkan Türkleri Derneği Başkanı Sezgin Engin ve beraberindeki heyet, Çorlu Sanayi ve Ticaret Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Enis Sülün'e ziyarette bulundular.

Ziyarette Bulgaristan'daki iş fırsatlarından ve oradaki yatırımlardan bahseden Katya Kasabova, Türk ve Bulgar yatırımcıların birlikte yapacağı iş birliğinden son derece mutlu olacağını ifade etti. Ayrıca Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binası'nın Çorlu gibi büyük bir sanayi kentine çok yakıştığını ifade eden Kasabova, Sülün'e başarılarının devamını diledi.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Enis Sülün, Çorlu TSO hakkında bilgiler vererek, yatırımcıları Bulgaristan'daki iş fırsatlarını değerlendirmeleri için teşvik edeceklerini dile getirdi.

Ziyaret, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber