Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 17:38 Yorum: 0

Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angelov, Çorlu TSO ziyaret etti

TEKİRDAĞ (AA) - Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.Sülün, ziyarette yaptığı konuşmada, Bulgaristan ile Türkiye...

Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angelov, Çorlu TSO ziyaret etti

TEKİRDAĞ (AA) - Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

Sülün, ziyarette yaptığı konuşmada, Bulgaristan ile Türkiye arasında insani ve ticari pek çok ortak nokta olduğunu, iki ülke arasında ticari işbirliği yapılabilecek pek çok ortak sektörün olduğunu söyledi.

Ülkeler arasındaki ticaret hacminin artmasının, işbirliklerinin gerçekleşmesine bağlı olduğunu belirten Sülün, ''Odamız olarak her zaman birlikte çalışmaya hazırız” dedi. 

Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angelov da karşılıklı ziyaretlerin ülkeler arasındaki dostluk bağlarını güçlendirdiğine inandığını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber