Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:58 Yorum: 0

Bulgaristan İşverenler Ve Sanayiciler Konfederasyonu- Krıp Haskovo Bölge Başkanı Dimitrov, ETSO’yu Ziyaret Etti

Bulgaristan'ın Sofya merkezli en büyük iş dünyası kuruluşlarından biri olan KRIP'in 1 yıl önce faaliyetine başlayan Haskovo Temsilciliği Başkanı Stefan...

Bulgaristan İşverenler Ve Sanayiciler Konfederasyonu- Krıp Haskovo Bölge Başkanı Dimitrov, ETSO’yu Ziyaret Etti

Bulgaristan'ın Sofya merkezli en büyük iş dünyası kuruluşlarından biri olan KRIP'in 1 yıl önce faaliyetine başlayan Haskovo Temsilciliği Başkanı Stefan Dimitrov, beraberinde Sv. Georgi Klisesi Papazı Alexandır Çıkırık ile birlikte Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u makamında ziyaret etti.

Bulgaristan'ın ulusal düzeyde, iş ve ekonomi dünyasını ve ticari ortamını iş adamlarının lehine geliştirmek ve iyileştirmek misyonu ile çalışan KRIP'in faaliyetlerinden bahseden Dimitrov, aynı zamanda kuruluşun yapılanmasından da bahsetti. 6 farklı bölgede, temsilciliklerle çalışan KRIP'e birçok Oda ve Sivil Toplum Örgütü'nün de bağlı olduğunu belirten Dimitrov, üyelerinin ağırlıklı olarak tarım, kimya, tekstil ve gıda sektöründe faaliyet gösterdiğini bildirdi. ETSO'ya Edirne iş dünyası ile tanışmak için geldiklerini, iki bölgenin iş adamları arasındaki ticari faaliyetleri geliştirmek istediklerini belirtti.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KRIP Haskovo'nun faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Her iki bölge iş adamlarını bir araya getirmek için en yakın fırsatın, bu yıl 655inci'si düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri döneminde Odamız tarafından açılan Edirne Ticaret Sanayi İş Fuarı olacağını belirterek, KRIP Haskovo'yu, ETSO'ya davet ederek, bir tanışma toplantısı gerçekleştirmeyi, ardından birlikte fuarı gezerek firmalarla tanışmayı teklif etti.

Dimitrov, tanışma ziyaretinde dahi işbirliği için hemen bir adım atılmasından memnun olarak, ilgili davete KRIP Kırcaali'yi de dahil ederek, verimli bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber