Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Ağustos 2020 - 20:28 Yorum: 0

Bulgaristan-Türkiye sınırında orman yangını

Bulgaristan sınırında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle Türkiye tarafındaki ormanlık alanları tehdit ederken, alevlerin sıçraması durumunda...

Bulgaristan-Türkiye sınırında orman yangını

Bulgaristan sınırında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle Türkiye tarafındaki ormanlık alanları tehdit ederken, alevlerin sıçraması durumunda müdahale için sınır hattına yangın söndürme ekibi sevk edildi.

Bulgaristan'ın Türkiye sınırında öğle saatlerinde başlayan orman yangını halen devam ederken, alevler rüzgarın da etkisiyle Lalapaşa ilçesinin Uzunbayır köyüne ilerliyor. Alevlerin ormanlık alana sıçraması ihtimaline karşı bölgeye Edirne Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi. Yangın söndürme ekiplerinin Bulgaristan-Türkiye sınırında bekleyişleri devam ederken, bir diğer yandan da arazözler ile birlikte yol açılıp önlemler alınıyor. Köy halkı, yangının devam ettiği alan ile köyün arasında ortalama 800 metre mesafenin olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber