Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mayıs 2016 - 16:28 Yorum: 0

Bunlar Da Tozdan Akıllı Korunma Özelliği Olan Halılar

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, "akıllı koruma ve tozumaz" özelliğine sahip halılar üretti.

Bunlar Da Tozdan Akıllı Korunma Özelliği Olan Halılar

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, "akıllı koruma ve tozumaz" özelliğine sahip halılar üretti. Toz tutmayan halıların yer aldığı Yakamaz koleksiyonu Gaziantep'te düzenlenen Domotex Fuarında tanıtıldı.

Royal ve Pier Cardin halı tarafından toz tutmayan ve tozdan akıllı koruma özelliği bulunan halılar üretti. Sıfır toz sloganıyla üretilen halıların yer aldığı 2016 yılı Yakamoz koleksiyonu, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Domotex Fuarında sergilendi. Sektörde ilk kez üretilen halılar, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Cihan Dağcı'nın yaptığı basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.Halıda tozumayan ve tüylenme sorunu olmayan özel bir iplik kullanıldığını belirten Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, yeni koleksiyonda tüketici tercihlerine büyük önem verdiklerini kaydetti. Dağcı, "Dünyada ilk olan uygulamalarımızla son yıllarda birçok inovasyon ödülü aldık. AR-GE çalışmalarımız bizi başarıya ulaştıran en büyük faktörlerden biri. Bu yıl Sıfır Toz özelliğine sahip Yakamoz koleksiyonumuzu tanıtıyoruz. Yakamoz koleksiyonunda, Aksa İplik'in ürettiği özel acrylusion ipliği kullanıyoruz. Bu iplikle tasarlanan Yakamoz koleksiyonumuz ile halının ipliğinden kaynaklanan tozuma ve tüylenme sorununu ortadan kaldırıyoruz. Sıfır Toz özellikli halıları, dünyada ilk defa biz tasarladık. Ar-Ge ve inovasyona bizim öncelikli konumuz. Bu konuda ciddi yatırımlar yapıyoruz" dedi.

Dağcı, yeni koleksiyon halıların normal akrilikten üretilen halılara göre çok daha fazla dayanıklılık sunduğunu belirterek, yeni koleksiyonda hava, ışık ve su kaynaklı solmaların da önüne geçildiğini de sözlerine ekledi.

YENİ MARKA STUDİO DA TANITILDI

Genel Müdür Dağcı, Royal, Pierre Cardin ve Atlas'tan sonra halıda oluşturdukları yeni bir marka oluşturduklarını belirterek, kişiye özel tasarımlar sunan Studio markasınının da tanıtımını yaptı. Dağcı, "siz hayal edin, biz dokuyalım" sloganı ile üretime başladıkları Stüdio halılar hakkında da bilgi verdi. Dağcı, "Kişiye özel tasarımlar sunan yeni markamız Studio ile de müşterilerimizin hayallerindeki halıyı yapmayı amaçladık. Studio markası ile müşterilerimize siz hayal edin biz dokuyalım diyoruz. Studio ile bireysel kullanıcılara hitap ederken, Pro Studio markamız ile de kurumsal müşteriler için halı üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

"BEKLENTİLERİN ÜZERİNE ÇIKTIK"

Toplantıda konuşan Royal Halı Yönetim kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, ise hal sektöründe 2015 yılında 133 milyon TL'lik ihracat gerçekleştirdiklerini ve ülke ekonomisine katma değer sağladıklarını belirtti. Cironun 300 milyon TL'ye ulaştığını belirten Nakıboğlu, "Halı ihracatımızın yanında iplik olarak üretimimizin de yüzde 95'ini ihraç ediyoruz. 747 çalışanımızla halı üretiyor ve yeniliklerimizle hem ülkemizde hem de yurt dışında öncelikli tercih edilen markalar arasında yerimizi alıyoruz" dedi.

SHOWROOM SAYISI 280 ÇIKACAK

Nakıboğlu, Royal halı olarak 230 olan showroom sayısını 2016 yılının sonuna kadar 280'e çıkaracaklarını da kaydederek, "Yılın ilk çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 10'luk bir büyüme gerçekleştirdik. Yıl sonu hedefimiz ise yüzde 10-15 aralığında bir büyümeyi yakalamak. Bu hedefimize giden yolda açacağımız yeni showroomlarımızın önemi büyük olacak. Üretimini gerçekleştirdiğimiz Royal Halı, Pierre Cardin Halı, Atlas Halı ve yeni markamız Studio da, yeni açılacak showroomlarımızda olacak. Hepsi bir arada olacak. Müşterilerimiz de tasarım ve teknolojik açıdan üstün markalarımızı bir arada bulabilecekler" diye konuştu.

Ayrıca fuarda ilk defa amorf kesime sahip koleksiyonun da tanıtımı gerçekleştirildi.

Bunlar Da Tozdan Akıllı Korunma Özelliği Olan Halılar

Bunlar Da Tozdan Akıllı Korunma Özelliği Olan Halılar

Bunlar Da Tozdan Akıllı Korunma Özelliği Olan Halılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber