Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:48 Yorum: 0

Bünyan Belediyesi İftar Sofrası Karakaya’da Kuruldu

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Karakaya Mahallesi'nde yüzlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

Bünyan Belediyesi İftar Sofrası Karakaya’da Kuruldu

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Karakaya Mahallesi'nde yüzlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

Bünyan Belediyesi tarafından Bünyanlı vatandaşları, aynı sofrada iftar etmenin mutluluğunu, ramazanın feyzini birlikte yaşamaya devam ediyor. Bu yıl altıncı kez kurulan Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Karakaya Mahallesi'nde her yaştan yüzlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. Mahalle meydanında düzenlene iftara Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Keskin ve Şemsettin Değerli, Bünyan Ziraat Odası Başkanı Lütfi Özsolak, mahalle muhtarları ve 700'ün üzerinde vatandaş katıldı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Ramazanların birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun en üst düzeyde yaşandığı müstesna günler olduğuna söyleyerek; "Muhterem hemşehrilerim ülkemizin dört tarafına baktığımız zaman gerçekten adeta ateş topunu andıran bir görüntü var. İşte bu Müslüman coğrafyanın bir lidersizlik sorunundan kaynaklanıyor. İnşallah sizlerin destek ve gayreti ile yeniden Türkiye devleti Osmanlı misyonunu üstlenerek yeniden buralara hami yeniden buralara ağabey olacaktır. Ben inanıyorum ki dünyanın her yerinden bu mazlumlar, bu mahzunlar yeniden sancağımız altında toplanarak 20 milyon kilometre kareyle eski tarihine dönecektir. Hafızalarımızı şöyle bir tazeleyecek olursak günlük faizlerin yüzde 7 bin 500 olduğu adeta devletin çarkının durduğu günlerden; bugün dışarıda ki Myammar'daki Arakan'daki Filistin'deki coğrafyaya el uzatmış, Suriye'deki 3 milyon mülteciye kucak açmış Ensar rolü üstlenmiş bir ülke var. Bugün bakın ne oldu Mavi Marmara da şehit edilen kardeşlerimizle ilgili Siyonist İsrail "one minute" karşısında eğildi ve özür dilemek zorunda kaldı. İşte o devlet bu devlettir. Ülkemiz dünya milletleri önünde bende varım diyecek duruma gelmiştir" ifadelerinde bulundu.

"MAHALLEMİZDE ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL HİZMETLER ORTAYA KOYDUK"

Başkan Şinasi Gülcüoğlu; "Göreve geldiğimiz günden buyana 46 mahallemizde çok şükür güzel hizmetler ortaya koyduk. Tabi ki eksiklerimiz var bunları biliyor ve gidermek için sizlerle istişare içersinde gayretli bir çalışma sergiliyoruz. Geçtiğimiz yıl ve önceki yıl Karakaya mahallemizde birçok hizmet sizlerle buluşturduk. Buluşturmaya da devam edeceğiz. Şunun bilmesini istiyorum ciddi bir borç stoku altındayız hem aslanlar gibi bunu ödüyoruz hem de sizlere hak ettiğiniz hizmetleri getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. İnşallah sizlerin duası ve desteği oldukça bizim sırtımız yere gelmez" dedi. Başkan Gülcüoğlu Karakaya sakinlerine bayram müjdesi de vererek, "Karakaya TOKİ Konutlarıyla ilgili bayramdan sonra bir zemin etüt yapılacak ve daha sonra sizlerden bir müracaat toplaması ve sonrasından bir inşat planlamasına geçilecektir. Bununda müjdesini vererek yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

Karakaya sakinleri güzel program için Başkan Gülcüoğlu'na teşekkür ederken, Karakayalı aile ve çocuklar iftar sonrası sahnelenen Karagöz-Hacivat, ilizyon gösterileri ve çocuk oyunlar ile unutulmaz bir akşam yaşadı.

Bünyan Belediyesi İftar Sofrası Karakaya’da Kuruldu

Bünyan Belediyesi İftar Sofrası Karakaya’da Kuruldu

Bünyan Belediyesi İftar Sofrası Karakaya’da Kuruldu

Bünyan Belediyesi İftar Sofrası Karakaya’da Kuruldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber