Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 16:18 Yorum: 0

Bünyan Belediyesi Tuzhisarlıları Aynı İftar Sofrasında Buluşturdu

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmalarının beşincisi Büyük Tuzhisar Mahallesinde vatandaşları aynı sofrada buluşturdu.

Bünyan Belediyesi Tuzhisarlıları Aynı İftar Sofrasında Buluşturdu

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmalarının beşincisi Büyük Tuzhisar Mahallesinde vatandaşları aynı sofrada buluşturdu.

Bu yıl ilk kez yapılan ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gören Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları B.Tuzhisar mahallesinde devam etti. Mahalle meydanına kurulan dev iftar sofrası sadece Tuzhisarlıları değil çevre mahalle sakinlerini de aynı sofrada buluşturdu. Büyük Tuzhisar mahalle meydanında düzenlenen programa Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan AK Parti İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitler nedeniyle iftar sonrası etkinliklerin iptal edildiği iftar buluşmasında şehitler için dua edilerek Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Programda konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,"Şehitlerimize, Şahadet şerbeti içen evladı vatanımıza Allah'tan gani gani rahmet, ailelerine sabrı cemiller diliyorum" dedi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu; "Sayın hocam duasında adil yöneticilerle ilgili bir ayet okudu. Sizleri samimiyetimle temin ediyorum göreve geldiğimiz günden bugüne kadar zinhar adetten taviz vermedik. Velev ki birileri çıkıp şarlatanlık yapsın sizlere gelecek hizmetin önüne geçmeye çalışsın, bizleri kavga ortamına çekmeye çalışsın buna dahi izin vermedik vermeyeceğiz de. Rağmen hizmet edilecek ve Tuzhisar hak ettiği hizmeti fazlasıyla alacaktır.Geçtiğimiz yıl tamda bu meydanda bir büyüğümüz abdest alamıyorum Başkanım diyordu. Bugün çok şükür 17,8 trilyonluk bir projeyle, rabbime hamdı Senalar olsun ki kısa zamanda sizleri yüz yıllık bu sorundan kurtaracağız. Rağmen diyorum çünkü adeta hizmetin gelmesini engellemeye çalışan şarlatanlar ortada dolanıyorlar. Şu şiirle bir cevap vermek istiyorum "Alimler meclisine girdim eyledim ilim talep, bana dediler ki ille de edep ille de edep". Ben sizlerin değerli oylarıyla buraya gelen aciz bir kardeşinizim bugüne kadar uğradığımız hakaretin haddi hesabı yok. Bundan sonrada bunların hesabın sorulacağının bilinmesini istiyorum. Bu meydan asla boş kalmayacak bu böylece bilinmelidir" diye konuştu.

Tuzhisarlılara yeni hizmetlerin müjdesini veren Başkan Şinasi Gülcüoğlu; "Değerli Tuzhisarlı kardeşlerim emin olun hiçbir mahallemizi diğerinden ayırmadık. Bizleri tanıyanlar adaletle hükmetmeye çalıştığımızı, bir yere hangi hizmeti götürüyorsak diğer yerlere de aynı hizmeti götürmeye çalıştığımızı iyi bilirler. Asla bu ilkeden taviz vermedim vermeyeceğimde. Şöyle bir geçmişe doğru yolculuk yapıp hafızlarımızı yoklayalım. Bugün itibariyle eski parayla 1 trilyon 652 milyar lira Tuzhisar mahallesinin bize kalan borcudur. Aslanlar gibi bu borcu ödüyoruz ve karınca kararınca da sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu yılın sonuna doğru bütün bu borçlar sıfırlanacaktır ve hak ettiğiniz hizmetler fazlasıyla ayağınıza gelecektir. Zira tekrar söylüyorum adaletle hükmetmeye çalışan bir idareci acizim bu böylece bilinmeli. Sevgili kardeşlerim sizlere geçtiğimiz yıllarda 2 park hediye ettik. Bu yılda söz verdiğimiz üzere bu yavrularımızın gençlerimizin güven içinde oynayabilecekleri futbol sahsı voleybol sahsı yapılacak. Öte taraftan yol yapım çalışmalarıyla ilgili 10 bin metrekare kadar bir parke yaptık İnşallah ikinci etabı da kısa zamanda gelecektir. Bunlar elbette yeterli değil kalan kısmı da birer bire gelecektir " ifadelerinde bulundu.

Yaklaşan Ramazan bayramını kutlayan Başkan Gülcüoğlu ;"Değerli hemşehrilerim birlik ve beraberliğin kardeşlik ve sevgi dilinin en üst düzeyde olduğu bu mübarek günün hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, yakalaşan ramazan bayramınızın bayram tadında birlik ve dirliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği, İslam Coğrafyasında gözyaşlarının akmadığı bir bayram diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan Başkan Şinasi Gülcüoğlu iftar sonrası vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Tuzhisar sakinleri kurulan iftar sofrası ile kendilerini bir araya getiren Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Bünyan Belediyesi Tuzhisarlıları Aynı İftar Sofrasında Buluşturdu

Bünyan Belediyesi Tuzhisarlıları Aynı İftar Sofrasında Buluşturdu

Bünyan Belediyesi Tuzhisarlıları Aynı İftar Sofrasında Buluşturdu

Bünyan Belediyesi Tuzhisarlıları Aynı İftar Sofrasında Buluşturdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber